Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
shadow1987
Drużyna: Szukam..
|
Wysłany: Wto Gru 11 2007 22:45 Temat postu: spyder tl-x |
|
|
Witam
Ostatnio zakupiłem spyder tl-x z e-grip używanego
Chciałem zrobić mu przegląd na co powinienem zwrócić uwagę , gdzie powinienem posmarować (jaki olej? zwykły maszynowy ? )
Może ma ktoś jakieś instrukcji ,dokumentacje co w środku siedzie .. prosił bym o wysłanie ,bądź wrzucić link |
|
do góry
|
 |
omg
|
|
do góry
|
 |
shadow1987
|
Wysłany: Wto Gru 11 2007 22:57 Temat postu: |
|
|
taa google twoim przyjacielem,
akurat myślałem że może ma ktoś coś po polsku, bądź jakieś wskazówki |
|
do góry
|
 |
talent

Skąd: Częstochowa/Bydgoszcz Staż (od roku): 2007 Drużyna: CPP
|
Wysłany: Wto Gru 11 2007 23:43 Temat postu: |
|
|
na polska instrukcje do spydera nie licz i w ogole do innych markerow tez, tym bardziej niezbyt popularnych ;) smaruj wszytko co sie rusza olejkiem gold cup. zreszta pod pierwszym linkiem masz rozklad co i gdzie jest w markerze
co do wskazowek, to moge polecic jedna podlapana od AdamSa. jak rozkrecasz markera, to rob zdjecia kazdej czesci i opisuj sobie co gdzie jest. pozniej niczego nie zgubisz oraz bedziesz wiedzial co, gdzie i jak bylo wlozone, wkrecone itp
Jak już się czepiasz błędów ortograficznych. Mod. |
|
do góry
|
 |
tooniek

|
Wysłany: Sro Gru 12 2007 0:19 Temat postu: |
|
|
Taki OT odnosnie braku instrukcji w jezyku polskim - czy to nie jest lamanie prawa? W koncu rzeczy sprzedawane w Unii powinny miec instrukcje w jezyku kraju, gdzie sie je sprzedaje? |
|
do góry
|
 |
enigma

|
Wysłany: Sro Gru 12 2007 0:27 Temat postu: |
|
|
tooniek napisał: | Taki OT odnosnie braku instrukcji w jezyku polskim - czy to nie jest lamanie prawa? W koncu rzeczy sprzedawane w Unii powinny miec instrukcje w jezyku kraju, gdzie sie je sprzedaje? |
uzywane nie musza :P |
|
do góry
|
 |
tooniek

|
Wysłany: Sro Gru 12 2007 1:13 Temat postu: |
|
|
Mowie o nowkach ;)
shadow1987 sprawdz wszystkie oringi. Raczej nie powinienes sie martwic niczym wiecej |
|
do góry
|
 |
shadow1987
|
Wysłany: Sro Gru 12 2007 23:31 Temat postu: |
|
|
eh no niestety.. za bardzo byłem na ten marker "napalony"
Dziś doszła paczka , okazało się urwane zasilanie od wtyczki w egrip , już do gościa email poszedł ...
jeśli się uda jutro wtyczkę znaleźć to i kupię ... i może go zostawię ... eh te allegro |
|
do góry
|
 |
|