| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Hetman
|
Wysłany: Czw Lip 29 2010 21:09 Temat postu: Liga ZIMOWA? |
|
|
Wiem, pomysł jak zawsze z d*.* ;) .
Natomiast idea szczytna, po sezonie pb wszystko zamiera a ludziom się nie chce ruszyć potem do gry nawet na wiosnę, na nowy sezon. Tymczasem w pb i w tdl się dzieje tak jak widać więc zacznijmy zapobiegać ;) . Poddaję propozycję pod dyskusję - ale raczej nie "czy" tylko "jak".
Stwórzymy na sezon zimowy ligę przeplataną z TDL i o założeniach podobnych do TDL (dlatego temat w tym dziale). Lokalizacje ruinkowo - budynkowe, żeby się dało grać niezależnie od pogody.
Sama formułą gry to sprawa wtórna - będzie musiała się dostosować do ograniczonego terenu ale żeby klimat i fabuła pozostały, więc liczba graczy na polu, charakter "misji" itp do ustalenia (niech się trochę różni a nie kalka :P ). Więcej nie napiszę, żeby nie było że jestem stronniczy - bo może nie ma po co ;) ?
Kryptonim roboczy ZLR: Zimowa Liga Ruinkowa :E (do zmiany w miarę ustaleń). |
|
do góry
|
 |
sneak
|
Wysłany: Wto Sie 24 2010 8:09 Temat postu: |
|
|
jestem za, z resztą już organizowałem jeden turniej zimowy w zeszłym sezonie...i wyszło mega fajnie...już dzisiaj zapraszam na pierwszy turniej zmiowy który odbędzie się w Hali Paintball ASG Kraków www.rywalizacja.com.pl w pierwszy w ostatni weekend listopada
Pozdrawiam,
Sneak |
|
do góry
|
 |
Thieft
|
Wysłany: Czw Wrz 02 2010 22:33 Temat postu: |
|
|
jeśli amatorzy też będą dali radę sobie pograć, to jestem jak najbardziej za.
edit: zdaje mi się, że grałem w takim z początkiem 2009... |
|
do góry
|
 |
sneak
|
Wysłany: Wto Wrz 07 2010 8:27 Temat postu: |
|
|
| Thieft napisał: | jeśli amatorzy też będą dali radę sobie pograć, to jestem jak najbardziej za.
edit: zdaje mi się, że grałem w takim z początkiem 2009... |
każdy będzie mógł wziąć udział w turnieju..info w krótce |
|
do góry
|
 |
|