Forum paintball.info.pl Strona Główna
UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości FAQFAQ  Szukaj ogłoszeniaSzukaj ogłoszenia    ZalogujZaloguj
Liga ZIMOWA?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> TDL
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hetman

Staż (od roku): 2004

PostWysłany: Czw Lip 29 2010 21:09    Temat postu: Liga ZIMOWA? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, pomysł jak zawsze z d*.* ;) .
Natomiast idea szczytna, po sezonie pb wszystko zamiera a ludziom się nie chce ruszyć potem do gry nawet na wiosnę, na nowy sezon. Tymczasem w pb i w tdl się dzieje tak jak widać więc zacznijmy zapobiegać ;) . Poddaję propozycję pod dyskusję - ale raczej nie "czy" tylko "jak".

Stwórzymy na sezon zimowy ligę przeplataną z TDL i o założeniach podobnych do TDL (dlatego temat w tym dziale). Lokalizacje ruinkowo - budynkowe, żeby się dało grać niezależnie od pogody.
Sama formułą gry to sprawa wtórna - będzie musiała się dostosować do ograniczonego terenu ale żeby klimat i fabuła pozostały, więc liczba graczy na polu, charakter "misji" itp do ustalenia (niech się trochę różni a nie kalka :P ). Więcej nie napiszę, żeby nie było że jestem stronniczy - bo może nie ma po co ;) ?
Kryptonim roboczy ZLR: Zimowa Liga Ruinkowa :E (do zmiany w miarę ustaleń).
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
sneak

Staż (od roku): 2007
Drużyna: RYWALIZACJA

PostWysłany: Wto Sie 24 2010 8:09    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem za, z resztą już organizowałem jeden turniej zimowy w zeszłym sezonie...i wyszło mega fajnie...już dzisiaj zapraszam na pierwszy turniej zmiowy który odbędzie się w Hali Paintball ASG Kraków www.rywalizacja.com.pl w pierwszy w ostatni weekend listopada

Pozdrawiam,
Sneak
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Thieft

Drużyna: Jakaś jest

PostWysłany: Czw Wrz 02 2010 22:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeśli amatorzy też będą dali radę sobie pograć, to jestem jak najbardziej za.

edit: zdaje mi się, że grałem w takim z początkiem 2009...
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
sneak

Drużyna: RYWALIZACJA

PostWysłany: Wto Wrz 07 2010 8:27    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thieft napisał:
jeśli amatorzy też będą dali radę sobie pograć, to jestem jak najbardziej za.

edit: zdaje mi się, że grałem w takim z początkiem 2009...

każdy będzie mógł wziąć udział w turnieju..info w krótce
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> TDL Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: