Forum paintball.info.pl Strona Główna
UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości FAQFAQ  Szukaj ogłoszeniaSzukaj ogłoszenia    ZalogujZaloguj
AVATARY - przeczytaj zanim dodasz!!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> administracja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Makar

Staż (od roku): 2008
Drużyna: BIG RED ONE

PostWysłany: Pon Mar 08 2010 14:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pukas

Staż (od roku): 2009
Drużyna: Vatican Saints

PostWysłany: Pią Kwi 16 2010 23:06    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ryba266 napisał:
Moje pytanie może wydać sie głupie, ale nie mogę ogarnąć tego małego rozmiaru zdjęcia. Co bym nie zrobił to przy około 100x100 mam ponad 10kB albo nawet ponad 20kB. I na prawdę nie wiem jak to zrobić już zmniejszałem jakość zdjęcia do 1 mpx i dalej dupa.
Jak to zrobić, jakim programem??

Wiem, że już masz avatar, ale może przyda się innym. Domyślnie w plikach JPEG zapisywane są różne niepotrzebne dla avatara dane, np. informacje EXIF i dodatkowa miniaturka. To dlatego masz taki duży rozmiar pliku. Normalnie powinien mieć około 3 kB.

Przy okazji test :)
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Hetman

Staż (od roku): 2004

PostWysłany: Sob Kwi 17 2010 16:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paradoksalnie, dobrze kompresuje windowsowy paint - wystarczy otworzyć i zasejwować :) .
do góry
Gandi_GT

PostWysłany: Wto Kwi 20 2010 11:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test
do góry
sofia

Staż (od roku): 2008
Drużyna: G.T.W

PostWysłany: Nie Kwi 25 2010 18:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Slaws

Drużyna: Londyn

PostWysłany: Nie Maj 23 2010 13:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proba
do góry
MarekDe

Staż (od roku): 2010
Drużyna: <MK TEAM>

PostWysłany: Wto Lip 13 2010 22:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

testuję :)
do góry
Żwirek

PostWysłany: Czw Lip 29 2010 0:08    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raz, dwa, trzy... próba avatara
do góry
Kiso

PostWysłany: Wto Sie 10 2010 9:56    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test :)
do góry
SAVIK

Staż (od roku): 2007
Drużyna: 68 Caliber Corps

PostWysłany: Nie Sie 22 2010 20:17    Temat postu: test Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test
do góry
Exploder

Staż (od roku): 2004
Drużyna: 69 Caliber Corps

PostWysłany: Pon Sie 23 2010 10:47    Temat postu: test Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test
do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> administracja Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9

Skocz do: