Forum paintball.info.pl Strona Główna
UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości FAQFAQ  Szukaj ogłoszeniaSzukaj ogłoszenia    ZalogujZaloguj
Bob Long M-Tac
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> markery -> Bob Long
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Benito [FOKI]

Staż (od roku): 2007
Drużyna: FOKI

PostWysłany: Czw Kwi 22 2010 8:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibbi napisał:
150 zł? Koszmarnie drogo za kawałek kabelka i jeden (max. dwa) kondensator. Ważne jednak, żebyś był zadowolony. Ja to bym ewentualnie chętnie skorzystał z pomocy kogoś, kto by mi RipClipa przerobił mechanicznie (podpiłował), żeby go dopasować do Boba... tego zrobić nie umiem, z elektroniką dam radę sam lub przy pomocy kumpla.

Wiedza jest w cenie :D Pewnie bym sobie sam poradził, ale wolałem nie ryzykować i oddałem sprzęt w fachowe ręce.
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Zibbi

Staż (od roku): 2009

PostWysłany: Czw Kwi 22 2010 21:17    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoko, ale sądzę, że spokojnie dałoby się to zrobić 3 razy taniej ;)
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Vito spartiata

Staż (od roku): 2005
Drużyna: Cymeria

PostWysłany: Wto Maj 18 2010 21:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam . Razem z kumplem z KANSUSA rozwiązaliśmy problem z ball-dentem, teraz mam zamontowany gumowy, przetestowany i działa zajebiście, prędkość 296FPS , piłeczki DXS DOLD i MATBALLA . . , zero ścięć,wypadania i co najważniesze nie ryje bolta. POZDRO
do góry
Zibbi

PostWysłany: Pią Maj 21 2010 11:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oooooo!!! No to pisze do Kansusa o gumowe detenty!
do góry
vako

Drużyna: W.O.L.F.S. SQUAD

PostWysłany: Wto Cze 15 2010 21:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dajcie jakieś szersze info co z tymi detentami?
Jak ktoś ma na zbyciu nowe to odkupiłbym 4:)))
do góry
Zibbi

PostWysłany: Czw Cze 17 2010 7:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Vito spartiata, a możesz zamieścić fotkę tych Twoich detentów? Bo ja kupiłem u nich gumowe, ale jakoś mi ciasno wchodzą i nie jestem pewien, czy nie przysłali mi nie takich jak trzeba...
do góry
Zibbi

PostWysłany: Czw Lip 08 2010 9:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra, może i ciasno wchodza, ale na turniejowych kuleczkach zero kisielu. Chodzi mniodzio!
do góry
sim4

Staż (od roku): 2005
Drużyna: BLACKHORSE

PostWysłany: Sob Lip 24 2010 9:02    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Inny temat , czy macie problemy z dużym oringiem przy wkładaniu Bolta ?
Na dzień dobry urwałem uszczelkę o prawą nikt nie wspominał o tym mankamencie więc pomyslalem że zapytam ?
Poniżej zdjęcie o ten element urywa się oring

Inne Fotki mojego M-Tac stage 2

do góry
Fugas

Staż (od roku): 2006
Drużyna: HADES

PostWysłany: Sob Lip 24 2010 14:38    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokupujesz zestaw naprawczy tam sa wszystkie oringi - nestety trzeba uważac ja też tak mialem - zawsze przy wsuwaniu należy zadbać o gumkę - jak w życiu :)
do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> markery -> Bob Long Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9

Skocz do: