Forum paintball.info.pl Strona Główna
UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości FAQFAQ  Szukaj ogłoszeniaSzukaj ogłoszenia    ZalogujZaloguj
Pistolet RAM 30 X

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> markery -> RAM / RAP
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fenixom

PostWysłany: Nie Kwi 19 2009 16:13    Temat postu: Pistolet RAM 30 X Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Wszystkich jestem nowy :D

Mam pytanie odnosnie tego modelu jaki zasieg max ???????
Czy nadaje sie do strzelania do puszek na 15 m lub dalej puszki po Piwie :]????
Jak z celnoscia tego modelu???????
Czy mozna go jakosc przerobic magazynek na kulki BB stalowe tak jak w Walther Cp99 Compact czyli srut ???
Gdzie tanio kupic kulki gumowe?????????????

chodzi mi o opinie kogos kto posiada taki model uzywa

Podoba mi sie to ze dziala jak bron palna Blow Back
Ze zamek zostaje po ostaniej kulke w tylnym polozeniu :]
Wyglad itp

Pozdr Dzieki za pomoc
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bulli

PostWysłany: Czw Maj 27 2010 21:20    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam ten pistolet oraz P99. Jeśli chodzi o osiągi i celność to oba są bardzo podobne. Do tarcz celnie strzela no odległość 12-15 m. Puszkę też się zdejmie! Przeróbek żadnych nie próbowałem. Niestety jest problem z zakupem dodatkowych magazynków. O ile do P99 RAM można kupić bez większych problemów, to do X50 jeszcze nie widziałem.
do góry
no_exit

PostWysłany: Pią Lip 09 2010 12:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jaka jest różnica pomiędzy Hammerli X50, a RAP226? Oba pistolety to repliki tego samego SigSauera P226, w tym samym kalibrze (.43)... więc może i magazynki by pasowały do x50 od RAP226...

Jak ktoś się orientuje, to niech napisze od razu jak ma się sytuacja w przypadku Glock'ów: "RAM 30x" i "RAM Combat - Glock"... znów ten sam kaliber i pojemność magazynków.
do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> markery -> RAM / RAP Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: