Prosze o pomoc w Axe !!! PLS !!!

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> markery -> Empire
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kupi



Skąd: Warszawa


PostWysłany: Sob Gru 13 2014 20:25    Temat postu: Prosze o pomoc w Axe !!! PLS !!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejka
Potrzebuje pilnie wskazowek i ogarniecia tematu i zgory przepraszam jezeli temat sie powtarza
Problem jest taki ze kiedy uruchamiam ASE w Axe to bolt wsysa w strone lufy i syczy jak ...
Podobno moze byc to solenoid...ale mowia zeby go zresetowac tylko jak ?
Jednemu podobno pomogla wymiana plytki ale mam marker wylaczony wiec to nie powinno byc przyczyna
Wszystkie uszczelki na bolcie wymienione i nasmarowany
Prosze o pomoc bo sie zalamie :cry:
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
owz



Skąd: Poznań
Staż (od roku): 2011
Drużyna: No Excuses Poznań

PostWysłany: Sob Gru 13 2014 21:23    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Reset solenoidu wg. instrukcji:

"To reset the solenoid, with the eyes off, pull the trigger repeatedly until the solenoid makes a loud clicking sound again with each trigger pull, but do not pull the trigger more than 10 times, as this can damage the solenoid. If after 10 pulls the solenoid still doesn't click, it may need to be serviced."
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
woytec



Skąd: Tryszczyn k. Bydgoszczy
Staż (od roku): 2013

PostWysłany: Sob Gru 13 2014 21:31    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

włącz marker z wciśniętym spustem (to wyłączy oczy)
załącz asę i zacznij strzelać
mi pomogło 2x w mini i raz w axe

może sie uda...
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kupi



Skąd: Warszawa


PostWysłany: Sob Gru 13 2014 21:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OWZ- dzieki wielkie tylko problem bo za bardzo to w angielskim dobry nie jestem,gdybys mogl to przetlumaczyc to byl bym wdzieczny ;)
Woytec-niestety nie pomoglo ale wielkie dzieki za checi :)
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
woytec



Skąd: Tryszczyn k. Bydgoszczy
Staż (od roku): 2013

PostWysłany: Sob Gru 13 2014 22:25    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"Aby zresetować solenoid,przy wyłączonych oczach, pociągnij spust wielokrotnie aż solenoid zacznie wydawać głośne kliknięcie za każdym pociągnięciem spustu, ale nie naciskaj spustu więcej niż 10 razy bo możesz zniszczyć solenoid. Jeśli po 10 pociągnięciach wciąż nie klika może wymagać naprawy."

Jakoś w ten deseń...

Może wyjmij jeszcze rdzeń z wnętrza solenoidu i włóż ponownie.
https://www.youtube.com/watch?v=240YZZbYKxw

link do mini ale to mniejszy bliźniak
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kupi



Skąd: Warszawa


PostWysłany: Wto Gru 16 2014 20:13    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Te pierwsze nie zadzialalo
Na ten filmik tez wczesniej wpadlem ale myslalem ze to mini to moze byc troche inaczej
ale badz co badz ZADZIALALO !!! DZIEKI WIELKIE Woytec !!! :) markerek DZIALA JAK NOWY !!!
I'm so happy :)
do góry
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum paintball.info.pl Strona Główna -> markery -> Empire Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group