Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PaintballSrem
|
Wysłany: Sob Mar 24 2012 14:02 Temat postu: Jak zmienić z serii na tryb strzałów pojedynczych w jt tac 5 |
|
|
Jak zmienić z serii na tryb strzałów pojedynczych w jt tac 5 ?
mój strzela seriami , a nie wiem jak zrobić zeby strzelal pojedynczo , zaczynam własnie przygode z paintball i nie wiem jak z tym jt tac 5 zrobić , |
|
do góry
|
 |
HalskyYOOO

Skąd: Katowice Staż (od roku): 2149 Drużyna: Pysiory do krzoków
|
Wysłany: Sob Mar 24 2012 14:21 Temat postu: |
|
|
strzela seriami? samym gazem czy kulkami? nie wiedzial ze ten marker moze serie posylac, a lezy u mnie:) |
|
do góry
|
 |
ciupik
|
Wysłany: Sob Mar 24 2012 15:27 Temat postu: |
|
|
Też bym chciał mieć full auto w reconie |
|
do góry
|
 |
Klon Paweł
Skąd: Warszawa Staż (od roku): 1997 Drużyna: Cigorsi Maddox WU Image Shootgames
|
Wysłany: Sob Mar 24 2012 17:54 Temat postu: |
|
|
Najlepiej zgodnie z instrukcją... |
|
do góry
|
 |
dav
Skąd: POZnan* Staż (od roku): 2045 Drużyna: Pierścienia :)
|
Wysłany: Sob Mar 24 2012 19:12 Temat postu: Re: Jak zmienić z serii na tryb strzałów pojedynczych w jt t |
|
|
PaintballSrem napisał: | Jak zmienić z serii na tryb strzałów pojedynczych w jt tac 5 ?
mój strzela seriami , a nie wiem jak zrobić zeby strzelal pojedynczo , zaczynam własnie przygode z paintball i nie wiem jak z tym jt tac 5 zrobić , |
zacznij od znalezienia baterii to będzie twoja przygoda :)
P.S.
A może to parkinson ... spróbuj go wyłączyć |
|
do góry
|
 |
provpl

|
Wysłany: Sob Mar 24 2012 19:56 Temat postu: |
|
|
spróbuj butle naładować =) |
|
do góry
|
 |
PaintballSrem
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 12:05 Temat postu: |
|
|
HalskyYOOO napisał: | strzela seriami? samym gazem czy kulkami? nie wiedzial ze ten marker moze serie posylac, a lezy u mnie:) |
Seriami strzela samym gazem , naciskam na spust i seria leci , i nie wiem czy też tak będzie z kulkami , bo nie chce tracic duzej ilosci kulek. |
|
do góry
|
 |
Tonnrud
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 12:12 Temat postu: |
|
|
Tak jak kolega napisal a nie raczyles doczytac - naladuj najpierw butle z gazem :) |
|
do góry
|
 |
PaintballSrem
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 12:25 Temat postu: |
|
|
Tonnrud napisał: | Tak jak kolega napisal a nie raczyles doczytac - naladuj najpierw butle z gazem :) |
No mam naładowaną ... |
|
do góry
|
 |
mattcauthon
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 12:27 Temat postu: |
|
|
powiem wam czytam to forum i naprawde widze tutaj "wielkie" umysly ktore tylko potrafia szydzic i smiac sie z mniej doswiadczonych graczy. Nie dziwie sie ze tak wiele osob rezygnuje z przygody z paintballem po takim milym przywitaniu ze strony tych "pro" |
|
do góry
|
 |
Tonnrud
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 12:34 Temat postu: |
|
|
mattcauthon - jesli takie reakcje dziwia Cie proponuje wejsc np na forum automobilistow i napisac :
" Kupilem auto , po jakims czasie przestalo dzialac , swieci sie czerwona dioda - co moze byc przyczyna " i zaprawde powiadam Ci iz odpowiedzi na to pytanie beda duzo lepsze niz tutaj :)
Jesli wiec pytajacemu NIE CHCE sie uzyc google lub wziasc do reki instrukcji obslugi to coz - pretensje do siebie - to sie tyczy Twojej osoby rownierz :)
PaintballSrem - marker ktory masz NIE MA trybu full auto - to marker mechaniczny wiec jesli ma full auto albo nie masz gazu , albo sprezyne za slaba albo hammer lub zatrzask spustu zepsuty :) |
|
do góry
|
 |
mattcauthon
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 12:44 Temat postu: |
|
|
ale przeciez mozna podpowiedziec , doradzic chlopakowi i byloby po problemie. |
|
do góry
|
 |
Tonnrud
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 12:50 Temat postu: |
|
|
mattcauthon napisał: | ale przeciez mozna podpowiedziec , doradzic chlopakowi i byloby po problemie. |
Mozna tez tak jak napisalem uzyc google czy instrukcji obslugi - tak chyba jest najprosciej |
|
do góry
|
 |
Borys_riot
Skąd: Wrocław Staż (od roku): 1999 Drużyna: Emeryt style :D
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 15:45 Temat postu: |
|
|
Dobra żeby nie było. PaintballSrem : spróbuj z kulkami. Ten marker nie może strzelać seria. Takie strzelanie spowodowane jest faktem ze hakerów nie może zaczepic o sear'a. Jeżeli z kulkami będzie podobny objaw należy marker wyczyścić i naśladować.
Pytanie było z serii mam auto bez benzyny, nie jeździ. Co zrobić żeby jechało. |
|
do góry
|
 |
ciupik
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 15:51 Temat postu: |
|
|
Ale jeżeli dowiesz się jak przerobić recona na full auto chętnie skorzystam z takiego przewodnika. |
|
do góry
|
 |
HalskyYOOO

Skąd: Katowice Staż (od roku): 2149 Drużyna: Pysiory do krzoków
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 16:32 Temat postu: |
|
|
Jeśli masz butle nabita do PELNA czyli np. na 3000 (zalezy jaka masz butle) i dalej tak strzela to oring do wymiany albo jak pisali powyzej - usterka mechaniczna:) |
|
do góry
|
 |
Borys_riot
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 18:57 Temat postu: |
|
|
ciupik napisał: | Ale jeżeli dowiesz się jak przerobić recona na full auto chętnie skorzystam z takiego przewodnika. |
To akurat jest proste sprzedaj i kup coś innego. Ale zapewniam cię zę auto ci do niczego potrzebne nie jest. |
|
do góry
|
 |
Borys_riot
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 19:07 Temat postu: |
|
|
HalskyYOOO napisał: | Jeśli masz butle nabita do PELNA czyli np. na 3000 (zalezy jaka masz butle) i dalej tak strzela to oring do wymiany albo jak pisali powyzej - usterka mechaniczna:) |
To czy ma 3000 czy 1000 psi w przypadku HPA nie zadego znaczenia. Jak ma co2 to raczej dobrze żeby coś tam było. Akurat tutaj uszczelki raczej nie maja nic do rzeczy.Nie wprowadzaj w błąd. |
|
do góry
|
 |
GNZ

|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 20:07 Temat postu: |
|
|
SpireBorys napisał: | należy marker wyczyścić i naśladować |
..hehe a taki zabieg może wyglądać nieźle, chętnie zobaczył bym jak sie naśladuje tac5:D |
|
do góry
|
 |
s47y0v

Skąd: Warszawa Staż (od roku): 2007 Drużyna: AllOrNothing, First2Fight, Party Killers, Brav Team
|
Wysłany: Nie Mar 25 2012 20:14 Temat postu: |
|
|
mattcauthon napisał: | ale przeciez mozna podpowiedziec , doradzic chlopakowi i byloby po problemie. |
Podpowiadam z dobroci serca: Dział markery znajduje się poniżej na liście działów i służy do pomocy przy naprawie markerów. Do działu markery zaglądają ludzie którzy znają się na markerach. |
|
do góry
|
 |
|