Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kptmarcin1
|
Wysłany: Pon Kwi 23 2007 15:03 Temat postu: |
|
|
Witam
Mam pytanie odnosnie spyder mr1 kupilem niedawno ten wlasnie marker i chcialem sprawdzic jak strzela naciagnolem sprerzyne i po jednym strzale wrocila mi ona spowrotem moze byc to spowodowane tym ze w butli bylo malo gazu ?? |
|
do góry
|
 |
szogun[VC]
|
Wysłany: Wto Kwi 24 2007 11:27 Temat postu: |
|
|
Weź nabij butle porządnie, przykręć do markera, odkręć butle i spróbuj strzelić. Jak w charakterystyczny sposób marker zacznie pierdzieć to pół biedy, a jak sytuacja sie powtórzy to pewnie możesz mieć grzybek zalany albo grzybek jest całkowicie do dupy. W tedy musisz rozkręcić markera i sam sprawdzić co jest nie tak. |
|
do góry
|
 |
kptmarcin1
|
Wysłany: Wto Kwi 24 2007 14:02 Temat postu: |
|
|
rozmawialem dzisiaj z gosciem ze sklepu w ktorym kupilem marker i powiedzial mi ze albo mam nasmarowac uszczelki albo malo gazu w butli mysle ze to przez ta butle bo marker jest nowy i jeszcze ani razu z niego nie strzelalem
tylko zapomnialem sie go zapytac moze wy mi odpowiecie jak jest juz koncowka gazu i marker juz pierdzi to naciagnieta sprezyna powraca do poorzedniego stanu ?? |
|
do góry
|
 |
szogun[VC]
|
Wysłany: Wto Kwi 24 2007 14:30 Temat postu: |
|
|
Jak pierdzi to jest za słabe ciśnienie i marker nie na siły by sprężynę naciągnąc. |
|
do góry
|
 |
kptmarcin1
|
Wysłany: Wto Kwi 24 2007 14:46 Temat postu: |
|
|
aha czyli mysle wszystko OK :)
wielkie dzieki za pomoc |
|